Негода в Україні: Президент доручив збільшити кількість ремонтних бригад

Негода в Україні: Президент доручив збільшити кількість ремонтних бригад

Укрінформ
Президент доручив збільшити кількість ремонтних бригад і техніки, щоб якнайшвидше забезпечити електрикою жителів областей, які постраждали від негоди.

Про це у відеозверненні сказав Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Провів детальну нараду з керівниками всіх тих областей, які найбільше постраждали від удару негоди. Це й Одеська область, і Миколаївська, Кіровоградська, Черкаська, Полтавська, Київська. Доповідали урядовці – міністри внутрішніх справ, енергетики, інфраструктури... Доручив збільшити кількість ремонтних бригад і техніки, щоб якнайшвидше забезпечити людей електрикою. Якщо необхідно, будуть залучені сили ДСНС та енергетиків з інших регіонів, де не було таких проблем із негодою", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Президент наголосив, що на випадок будь-якої надзвичайної ситуації - погодної чи безпекової - в усіх областях має бути достатня кількість «Пунктів незламності».

Глава держави подякував усім, хто працював, щоб відновити рух на дорогах та електропостачання.

Читайте також: Зеленський провів нараду щодо ліквідації наслідків негоди на Одещині та в інших областях

Також, додав Президент, влада Одещини влада висловила готовність допомогти обласному центру з відновленням котельні, яка була ушкоджена через негоду.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України у середу, 29 листопада, здійснив робочу поїздку до Одеської, Миколаївської та Херсонськоъ областей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-