Заступниця голови профільного комітету ВР впевнена, що Укрінформ за нового керівництва продовжить розвиток

Заступниця голови профільного комітету ВР впевнена, що Укрінформ за нового керівництва продовжить розвиток

Укрінформ
Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук впевнена, що Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» під керівництвом генерального директора Олексія Мацуки збереже надбання і продовжить розвиток.

Як передає Укрінформ, про це депутатка написала у Фейсбуці.

За словами Кравчук, за останні майже 10 років Укрінформ якісно змінився. «Високий рівень цитування, ексклюзиви, доброчесність, якісна мережа корпунктів в Україні і закордоном, новий медіа-центр, розвиток соцмереж», - зазначила вона.

Заступниця голови профільного комітету ВР подякувала колишньому керівнику Укрінформу Олександру Харченку, а новому генеральному директору побажала успіху. «Впевнена, що агентство збереже надбання і продовжить розвиток», - наголосила вона.

Читайте також: Donbas Media Forum спрямований на реінтеграцію ТОТ і права людей, які там живуть - Мацука

Кравчук принагідно запросила Олексія Мацуку на засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики розповісти про плани і завдання, які він перед собою бачить.

Як повідомлялось, 9 листопада т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв представив колективу агентства нового генерального директора Укрінформу Олексія Мацуку.

Олександр Харченко очолював Укрінформ із березня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-