Зеленський відповів на петицію щодо заборони очного навчання до закінчення війни

Зеленський відповів на петицію щодо заборони очного навчання до закінчення війни

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання у закладах освіти до закінчення воєнного стану і військових дій.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці електронної петиції на сайті Глави держави.

Так, у відповіді зазначається, що заклади освіти можуть самостійно приймати рішення щодо академічних, організаційних, фінансових, кадрових та інших питань.

Також у відповіді вказується, що відповідно до постанови Кабміну від 24 червня, обласні та Київська міська військові адміністрації разом із засновниками закладів освіти забезпечують організацію початку навчального року в залежності від безпекової ситуації в кожній окремій адміністративно-територіальній одиниці.

Читайте також: У Харкові навчальний рік для школярів розпочнеться онлайн – мер

Зеленський звернувся до Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду автора звернення.

Як повідомлялося, Міністерство освіти та науки рекомендує навчання по змінах у разі нестачі в шкільних укриттях місць для всіх учасників освітнього процесу. Також рекомендується низку предметів перевести в онлайн формат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-