У Лапутіної закликають не поспішати з висновками через інцидент з ветераном АТО в Кабміні

У Лапутіної закликають не поспішати з висновками через інцидент з ветераном АТО в Кабміні

Укрінформ
Представники Міністерства у справах ветеранів знаходяться в управлінні поліції, де перебуває затриманий після інциденту в Кабміні ексучасник АТО, та просять не поспішати з висновками до встановлення всіх обставин правопорушення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Як відомо, сьогодні, 4 серпня, у будівлі КМУ стався інцидент за участі ветерана російсько-української війни. Інформація про нього одразу ж потрапила до новин різних ЗМІ. Зокрема, інцидент висвітлювався й російськими ресурсами, які у своїй звичній манері вчергове намагалися сформувати негативний образ захисників України», - зазначається в повідомленні.

У міністерстві підкреслили, що для них є важливим кожен український ветеран, його стан та соціальний захист. «Наразі представники Мінветеранів та Консультативної ради з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України, знаходяться в управлінні поліції, де перебуває затриманий громадянин», - йдеться в повідомленні.

У Мінветеранів звернулись з проханням до представників ЗМІ та суспільства не поспішати з висновками і коментарями до встановлення всіх обставин події.

Читайте також: Чоловіку, який погрожував підірвати Кабмін, призначили психіатричну експертизу

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 4 серпня, чоловік близько 10-ї ранку зайшов в будівлю Кабінету Міністрів з гранатою, погрожуючи її підірвати. У поліції розпочали спеціальну операцію. З нападником проводили перемовини та вивели його із будівлі.

Затриманим виявився ексучасник АТО, який був двічі поранений.

Голова Національної поліції Ігор Клименко сказав, що стосовно чоловіка відкриють кримінальне провадження за чотирма статтями, серед яких – захоплення заручників, що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-