В Україну не пропустили російського блогера та учасника «Дому-2»

В Україну не пропустили російського блогера та учасника «Дому-2»

Укрінформ
В Україну не пропустили російського блогера та учасника популярних реаліті-шоу, який прибув до порту Чорноморська теплоходом із Туреччини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Фейсбуці.

Учора ввечері до Чорноморського порту теплоходом з Туреччини прибув громадянин Російської Федерації. Чоловік виявився відомим російським блогером, що брав участь у популярних реаліті-шоу "Дом-2" та "Весільний розмір 2".

Прикордонникам росіянин підтвердив факт перебування на тимчасово окупованій території АР Крим у 2016 році, та повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску "Керч".

Читайте також: В Україну заборонили в’їзд російській акторці, яка знімалася в серіалі у Криму

За порушення вимог Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» росіянину заборонили в’їзд в Україну терміном на три роки.

Як повідомляв Укрінформ, російський виконавець Моргенштерн відмовився від запланованих концертів в Україні, написав у Твіттері депутат Київради Олександр Погребиський.

"Багато киян зверталися до мене з питанням приїзду Моргенштерна. Я підготував та направив відповідне звернення до СБУ. Завдяки нашій з вами активній публічній кампанії проти приїзду цього російського виконавця він відмовився проводити концерти в Україні", - повідомив він.

На початку літа у Моргенштерна були заплановані концерти в Києві, Харкові та Запоріжжі.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-