НАБУ заявляє про затримання обох адвокатів, які «вирішували питання» через Вовка

НАБУ заявляє про затримання обох адвокатів, які «вирішували питання» через Вовка

Фото
Укрінформ
У НАБУ заявляють про затримання обох адвокатів, які обіцяли за 100 тис. доларів та через голову Окружного адмінсуду Києва вирішити питання з одним із суддів ОАСК про прийняття позитивного рішення.

Як передає Укрінформ, про це Національне антикорупційне бюро України повідомляє у Фейсбуці.

"Двох адвокатів-посередників, яких #НАБУ та #САП викрили «на гарячому» в отриманні неправомірної вигоди для подальшої її передачі суддям #ОАСК, затримано в порядку ст. 208 КПК України", - ідеться в повідомленні.

Вирішується питання про повідомлення цим адвокатам про підозру.

"За місцем виявлення предмета неправомірної вигоди детективи НАБУ віднайшли предмети, ззовні схожі на антикваріат, документи на ім’я голови ОАСК та його близького родича.

Читайте також: НАБУ завершило розслідування справи Вовка та суддів ОАСК

Також виявлені великі обсяги іноземної готівки: понад 3,7 млн дол. США, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів, 230 тис. грн і 100 шекелів", - наголосили в НАБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня голова ОАСК Павло Вовк заявив, що НАБУ проводить обшуки в Окружному адміністративному суді Києва.

У НАБУ поінформували, що разом із САП викрили «на гарячому» двох адвокатів, які обіцяли за 100 тис. доларів та через голову Окружного адміністративного суду Києва вирішити питання з одним із суддів ОАСК про позитивне рішення у справі за позовом суб'єкта господарювання.

В ОАСК заявили, що в результаті проведених обшуків детективи НАБУ “не знайшли жодних доказів”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-