Ізраїль дозволив авіарейси до Києва з аеропорту Бен-Гуріона

Ізраїль дозволив авіарейси до Києва з аеропорту Бен-Гуріона

Укрінформ
Ізраїль включив Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси з міжнародного аеропорту імені Бен-Гуріона, тож громадяни України, які вимушено перебувають в Ізраїлі, мають змогу повернутися на Батьківщину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Посольства України в Ізраїлі.

У диппредставництві поінформували, що згідно з рішенням уряду Держави Ізраїль, до 20 березня діятимуть суттєві обмеження на роботу міжнародного аеропорту ім. Бен-Гуріона. Водночас, за результатами вжитих посольством заходів, ізраїльська сторона включила Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси.

«Таким чином, громадяни України можуть скористатися авіарейсами українських та ізраїльських авіаперевізників для того, щоб повернутися додому. На сьогодні вилетіти з аеропорту ім. Бен-Гуріона до м. Київ можливо нерегулярними рейсами авіакомпаній МАУ, El Al або Israir. Інформація про рейси та продаж квитків здійснюється через офіційні сайти авіаперевізників», - йдеться у повідомленні.

Як повідомила Укрінформу пресслужба «Міжнародних Авіаліній України», наразі компанія має підтвердження щодо виконання наступних рейсів: Київ – Тель-Авів – по 2 рейси 14, 17, 18, а також один рейс 15 березня; Тель-Авів – Київ - по одному рейсу 14, 15, 16, 17, 19 та 2 рейси 18 березня.

Читайте також: Україна може стати однією з перших країн, чиї паспорти вакцинації визнає Ізраїль - посол

У посольстві також оприлюднили інформацію про рейси авіакомпанії МАУ Київ – Тель-Авів - Київ, які доступні для бронювання у всіх каналах продажу і заплановані до виконання у період до 20 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-