Шкарлет розповів, як вчитимуться випускні класи після локдауну

Шкарлет розповів, як вчитимуться випускні класи після локдауну

Укрінформ
Учні 9-х та 11-х класів зможуть повернутися до змішанної форми навчання після завершення посиленних протиепідемічних заходів у разі сприятливої епідемічної ситуації.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграм написав міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

"Спілкуючись з учителями, я повсякчас чую про їхні перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. Не менше хвилюються батьки та самі школярі, яким протягом поточного навчального року довелося готуватися до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі. Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, порушуватиму питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти", - написав Шкарлет.

Читайте також: Степанов пояснив, чому дітей не можна пускати до школи раніше 25 січня

За його словами, МОН планує відновити повноформатне або змішане навчання для школярів інших класів.

Наразі, як наголосив міністр, тривають відповідні консультації з міністром охорони здоров’я та головним державним санітарним лікарем.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 9 грудня 2020 року продовжив карантин і режим надзвичайної ситуації до 28 лютого 2021 року, а також запровадив додаткові посилені обмеження з 8 до 24 січня включно.

У період з 8 по 24 січня державні та комунальні заклади освіти перейшли на дистанційне навчання або оголосили канікули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-