Президент вручив нагороди загиблих захисників України їх родичам

Президент вручив нагороди загиблих захисників України їх родичам

Укрінформ
Під час церемоніалу вшанування військовослужбовців ЗСУ у Залі Пам’яті на території Міністерства оборони Президент Володимир Зеленський передав нагороди трьох загиблих захисників України їх рідним.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міноборони.

Інформують, що Указами Президента України за особисту мужність і героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” Жуку Андрію Сергійовичу – майору (посмертно), присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” Кубраку В’ячеславу Анатолійовичу – прапорщику (посмертно), нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Дегтярьова Віктора Миколайовича – учасника бойових дій (посмертно).

Читайте також: Злочини на війні: Зеленський сподівається, що правоохоронці досягнуть результатів у розслідуванні

Як повідомляв Укрінформ, ушанування пам’яті 223 воїнів, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, відбулося на Меморіальному комплексі Міністерства оборони України. Разом із Главою держави участь у заході брали також Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-