В ОП сказали, як будуть розв'язувати питання з

В ОП сказали, як будуть розв'язувати питання з "кадровим голодом" в Україні

Укрінформ
Влада у тісному союзі з Національною академією державного управління при Президентові зможе прибрати з порядку денного кадровий голод в Україні.

Такою думкою перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофимов поділився з читачами свого Тelegram-каналу після зустрічі з керівництвом академії.

"Перезавантаження української влади, що почалося з обранням Президентом України Володимира Зеленського, вимагає від усіх нас пошуку і підготовки висококласних держуправлінців для органів влади всіх рівнів. Упевнений, що в тісному союзі з академією ми зможемо прибрати з порядку денного кадровий голод в Україні. Готовий підтримувати всі проєкти академії, спрямовані на підвищення якості підготовки державних управлінців", - зазначив Трофимов.

Читайте також: Уряд не може знайти трьох міністрів через "кадровий голод" - Президент

Він наголосив на тому, що Україні потрібні професійні державні управлінці, а Національна академія державного управління при Президентові України вже 25 років дає знання тим, хто вже став або тільки планує стати найкращими в публічному управлінні.

Трофимов обговорив зі співробітниками Академії, а також т.в.о. президента Академії Анатолієм Савковим та її експрезидентом (2016-2019 рр..) Василем Куйбідою труднощі, з якими довелося зіткнутися закладу в останні 6 років, а також плани на майбутнє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-