У Держприкордонслужбі - вже 32 випадки коронавірусу

У Держприкордонслужбі - вже 32 випадки коронавірусу

Укрінформ
Станом на 16 травня у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 32 позитивних ПЛР-тести.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Зокрема учора за результатом проведеного тесту підтверджено захворювання трьох співробітників ДПСУ у Києві та одного - у Чернівецькій області. Усі вони знаходяться на амбулаторному лікуванні за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужало 10, ще 22 особи продовжують лікуються.

Під контролем медиків наразі близько 250 прикордонників, які контактували з хворими. Вони перебувають на самоізоляції, а також деякі ізольовані в підрозділах та обсерваторах.

Читайте також: Дейнеко спростував, що захворів на COVID-19

Пресслужба наголошує, що підрозділи охорони здоров’я Держприкордонслужби постійно контролюють процес лікування хворих, визначають коло контактних осіб, відслідковують стан їх самопочуття, за необхідності забезпечують проведення експрес-тестів чи ПЛР-діагностики на наявність захворювання.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 16 травня в Україні лабораторно підтверджено 17 858 випадків COVID-19. За добу — 528 нових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-