Геращенко розповів про лікарні МВС, де копів та нацгвардійців тестують на COVID-19

Геращенко розповів про лікарні МВС, де копів та нацгвардійців тестують на COVID-19

Укрінформ
У системі МВС є достатньо можливостей для тестування всіх поліціянтів та нацгвардійців на COVID-19.

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України з посиланням на інформацію заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

"У нас є своя система охорони здоров‘я, ми маємо закуплені тести на COVID-19 та спеціальне обладнання. У нас достатньо можливостей, щоб протестувати всіх поліцейських та гвардійців у закладах охорони здоров‘я системи МВС", - цитує Геращенка пресслужба.

Читайте також: Сервісні центри МВС відкриються 12 травня - записатися можна через електронну чергу

За його словами, вчасне запровадження карантину було правильним рішенням, що дозволило втримали ситуацію під контролем і дало час, щоб Україна підготувалася до пандемії.

"Наразі ми повністю забезпечені тестами й усіма засобами індивідуального захисту. Також ми частково забезпечені та зробили все, щоб незабаром бути повністю забезпеченими апаратами ШВЛ. Наші лікарі мають певну підготовку і вже не так бояться лікування хворих на коронавірус. Зараз ми поступово виходимо з карантину", - зазначив заступник міністра.

Читайте також: У мережі знову поширюють фейки про діяльність Нацгвардії - МВС

У пресслужбі нагадали, що 7 травня Верховна Рада ухвалила закон про посилення тестування на COVID-19. Він робить обов'язковим тестування для медиків, поліціянтів та нацгвардійців, які були залучені до лікування хворих на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-