Глава Нацполіції прокоментував легалізацію зброї та грального бізнесу

Глава Нацполіції прокоментував легалізацію зброї та грального бізнесу

Укрінформ
Глава Національної поліції Ігор Клименко заявив, що про легалізацію зброї потрібно говорити після вилучення незаконної зброї і з урахуванням думки експертів, але в першу чергу - після того, як закінчаться бойові дії в Україні.

Про це він заявив в інтерв'ю lb.ua.

«Я вважаю, що перш за все потрібно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз всіх аргументів за і проти, вислухати експертів. Але все це – після того, як закінчаться бойові дії і не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зате буде можливість належного контролю за легальним», - сказав Клименко.

Відповідаючи на запитання про легалізацію проституції, він висловив думку, що «якщо на державному рівні буде прийнято цивілізоване, законодавче рішення щодо легалізації проституції, напевно, так», тому що «ми все одно цієї проблеми не позбудемося».

Читайте також: Клименко назвав завдання №1 на посаді глави Нацполіції

Також Клименко виступив проти легалізації легких наркотиків.

«Що стосується легалізації легких наркотиків, я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки що до цього не готове», - додав він.

З приводу легалізації грального бізнесу, Клименко зазначив, що «гральний бізнес має знаходитися в руках держави і контролюватися чітко державою».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-