Денісова спростовує перебування Клиха в реанімації

Денісова спростовує перебування Клиха в реанімації

Укрінформ
Уповноважена з прав людини Верховної Ради Людмила Денісова спростувала інформацію про перебування звільненого політв'язня Станіслава Клиха у реанімації. 

Про це Людмила Денісова написала у своєму каналі в Telegram.

"Звільнений політв'язень Станіслав Клих у лікарні, проте він не перебуває у реанімації", - написала омбудсмен. 

Політв'язня Станіслава Клиха разом з іншими звільненими вчора повезли до лікарні "Феофанія" на обстеження. Близько 17 години з лікарні «Феофанія» поїхали Олег Сенцов, Володимир Балух та Микола Карпюк. Адвокат Карпюка Олексій Барановський повідомив, що Клих перебуває в реанімації.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 7 вересня, між Україною і Росією відбувся обмін в форматі 35 на 35. На батьківщину повернулися 11 незаконно засуджених українців: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Олексій Сізонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов, а також 24 моряки, які були захоплені Росією у районі Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Читайте також: Бекірова оглянули вже п'ятеро лікарів. Дружина розповіла подробиці

Станіслав Клих, журналіст, історик, Викладав історію у навчальному закладі м. Києва. Писав статті з історії, протягом певного часу організовував книжкові ярмарки. заарештований у м. Орел у серпні 2014 року, куди приїхав у сімейних справах – не виключено, як і Павло Гриб, у приготовлену пастку. Клиха тримали у в'язниці в місті Верхньоуральськ Челябінської області та психіатричній лікарні у Магнітогорську.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-