Тепла розмова про важливе: перша леді та Сара Нетаньягу прогулялися Будинком з химерами

Тепла розмова про важливе: перша леді та Сара Нетаньягу прогулялися Будинком з химерами

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська провела зустріч із дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньягу та поділилася з нею мрією зняти фільм про трагедію Бабиного Яру.

Про це повідомила перша леді у Instagram.

"Вперше як дружина Президента України мала честь вітати у Києві високу гостю – дружину прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньягу. Екскурсія Будинком з химерами, щира та тепла розмова про важливе", - написала Олена Зеленська.

За її словами, пані Нетаньягу після відвідання меморіалу Бабиного Яру перебувала під величезним враженням від побаченого.

Читайте також: Головний рабин України оцінив важливість візиту Нетаньягу для двох країн

"Вона розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру та не могла уявити свого візиту до Києва без відвідання цього місця. Завжди пам’ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, – наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це – наша спільна історія", - зауважила Олена Зеленська.

Перша леді додала, що вони з дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю домовилися продовжити обговорення цього проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу перебував з візитом у Києві. Це перший за останні 20 років візит в Україну очільника уряду Ізраїлю.

У перший його день було підписано низку двосторонніх документів, які стосуються співпраці в аграрній, освітній, культурній та інших сферах.

Фото: Олена Зеленська, Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-