Кабмін дає 25 мільйонів на житло членам сімей загиблих учасників Революції Гідності

Кабмін дає 25 мільйонів на житло членам сімей загиблих учасників Революції Гідності

Укрінформ
Кабінет міністрів України ухвалив проект постанови щодо забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у Революції Гідності, а також членів їх сімей.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Що стосується тих рішень... це третій пакет, який дозволяє підключити постраждалих, точніше — учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих, у ті програми соціального захисту, котрі затверджені Верховною Радою України і кошти на які передбачені державним бюджетом України”, - зазначив Рева.

Зокрема, міністр звернув увагу на постанову "про забезпечення житлом членів сімей загиблих учасників Революції Гідності, а також тих, хто стали інвалідами І та ІІ групи внаслідок подій на Майдані”.

“На цю програму виділяється в бюджеті близько 25 млн грн. Це дозволить близько 20-25 квартир надати членам сімей загиблих і постраждалим учасникам Революції Гідності”, - пояснив Рева.

Водночас, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що “самі родини героїв будуть визначати, де купувати ці квартири і за якою ціною”.

Уряд підтримав відповідний проект постанови.

Читайте також: Столична влада надала 16 квартир родинам Героїв Небесної Сотні - Кличко

Окрім того, разом із цією постановою члени уряду також підтримали проекти постанов Кабінету міністрів про надання послуг соціальної та психологічної реабілітації постраждалим учасника Революції Гідності, щодо надання послуг із соціальної та професійної адаптації постраждалим учасникам Революції Гідності, а також проект постанови, яка поширює порядок санаторно-курортного лікування на постраждалих учасників Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-