Щойно в Раді ставлять питання освіти й науки, депутати ідуть із зали — Співаковський

Щойно в Раді ставлять питання освіти й науки, депутати ідуть із зали — Співаковський

Укрінформ
Народні депутати ігнорують розгляд у парламенті питань освіти і науки, через що, зокрема, Верховна Рада України не може підвищити іменні стипендії.

Про це заявив у середу в Херсоні у виступі на засіданні "Місцеві бюджети як запорука успішності громади" регіональної платформи з вироблення політики у сфері місцевого самоврядування Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України у рамках проекту "Пульс" народний депутат України, в.о. голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, перший заступник голови цього комітету Олександр Співаковський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені нагадує це ситуацію, яка в парламенті: як тільки освіта, наука - народних депутатів в залі немає. Ми навіть не можемо підвищити стипендії, розмір іменних стипендій Верховної Ради України", - розповів Співаковський.

Читайте також: Депутат нарахував 70 тисяч українських студентів за кордоном

Він зазначив, що нинішні проблеми в Україні, мабуть, спричинені сьогодні також і тим, що "ті люди, які вирішують долю країни, зникають (із сесійної зали - ред.), коли обговорюються питання освіти і науки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-