Генштаб запевняє, що звільнені заручники отримують усю необхідну допомогу

Генштаб запевняє, що звільнені заручники отримують усю необхідну допомогу

Укрінформ
У Головному військовому клінічному госпіталі Міноборони України з військовими, які перебували у полоні на окупованих територіях Донбасу, продовжує роботу спільна робоча група Командування Сухопутних військ та Генштабу ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"В процесі роботи проводиться роз’яснення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей, порядку проходження реабілітації у військових медичних закладах Міністерства оборони України та за кордоном; питань щодо подальшого проходження військової служби та алгоритм дій у разі звільнення з лав Збройних сил України; порядку виплати грошового забезпечення та матеріальної допомоги", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі повідомили, що організовано якісне харчування військовослужбовців, яке здійснюється згідно зі встановленими нормами, речовим майном вони забезпечені у повному обсязі, надається повноцінна кваліфікована медична допомога.

Читайте також: Служба безпеки не розкриватиме списки осіб, яких передали в ОРДЛО

Крім того, за окремими побажаннями військовослужбовців деякі з них були розміщені у приміщеннях лікувального закладу разом із близькими та рідними. Робота спільної робочої групи Командування Сухопутних військ та Генерального штабу Збройних сил України щодо вирішення проблемних питань триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-