Посольство Японії роз’яснило зміни у візовому режимі з Україною

Посольство Японії роз’яснило зміни у візовому режимі з Україною

Укрінформ
Визначено заходи зі спрощення візових вимог для короткотермінового перебування для громадян України (власників звичайних закордонних паспортів), які набудуть чинності з 1 січня 2018 року.

Про це зазначили у Посольстві Японії в Україні. 

"Зміст конкретних заходів, які будуть впроваджені, наступний: Коло заявників, які мають право на багаторазові візи для короткотермінового перебування з діловою метою і культурних та  наукових діячів, буде розширено, а також строк дії віз буде збільшено з 3 до 5 років максимум. У доповнення до існуючих одноразових віз будуть введені багаторазові візи (зі строком дії 3 роки та максимальним строком перебування 30 днів) для короткотермінового перебування з різними цілями, в тому числі туризм.  У випадку самостійної оплати поїздки заявнику не буде потрібно надавати документи від гаранта", - йдеться у прес-релізі.

Читайте також: Японія із січня спростить візові вимоги для українців

Як зазначається, із початком дії перерахованих вище заходів очікується поліпшення умов для туристів, підприємців, збільшення числа громадян, які повторно відвідують Японію, подальше зміцнення міжлюдських контактів.

Більш детальна інформація буде розміщена згодом на сайті Посольства Японії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-