Саакашвілі не приходив у міграційну службу - Аваков

Саакашвілі не приходив у міграційну службу - Аваков

Оновлено
Укрінформ
Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі не приходив до підрозділів Державної міграційної служби.

Про це на брифінгу заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Саакашвілі бреше, і брехав неодноразово. Ми не маємо у своєму розпорядженні ні паспорта Саакашвілі, який він віддав або передав, і не маємо у своєму розпорядженні ніяких інших офіційних кроків Саакашвілі. У тому числі він бреше про те, що він відвідав міграційну службу», - сказав Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у понеділок Саакашвілі на брифінгу у Львові заявив, що його паспорт зник під час обшуку автобуса правоохоронцями.

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": 15 осіб повернулися на "Шегині" для оформлення

Напередодні, 10 вересня, Саакашвілі прибув до України, здійснивши разом з кількома народними депутатами фактичний прорив державного кордону у пункті пропуску "Шегині". Нацполіція відкрила провадження за двома статтями - про незаконне переправлення через державний кордон України і опір правоохоронцям.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував Саакашвілі та іншим учасникам прориву прибути у пункт пропуску "Шегині" і пройти процедуру оформлення і/або прибути в підрозділ міграційної служби.

Президент Петро Порошенко назвав злочином незаконний перетин державного кордону Міхеїлом Саакашвілі та групою народних депутатів і заявив, що інцидент має вирішуватися виключно в юридичній площині, а не політичній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-