Міноборони тримає на контролі розслідування інциденту між дівчиною та представником ТЦК в Одесі

Міноборони тримає на контролі розслідування інциденту між дівчиною та представником ТЦК в Одесі

Укрінформ
Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування справи щодо інциденту між дівчиною та представником Одеського обласного Територіального центру комплектування і соціальної підтримки. Наразі встановлюються всі обставини конфлікту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Сьогодні в мережі інтернет був поширений відеоматеріал про конфліктний інцидент жінки з представником Одеського обласного Територіального центру комплектування і соціальної підтримки. Внаслідок інциденту 19-річна громадянка була доставлена до місцевої лікарні з тілесними ушкодженням голови та грудної клітини», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за фактом нанесення військовослужбовцем тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в Одеській області.

Читайте також: Поліція розслідує побиття в Одесі дівчини чоловіком у військовій формі

У пресслужбі відзначили, що Міністерство оборони тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеському обласному ТЦК та СП розпочали службову перевірку через побиття дівчини, яка знімала затримання її хлопця працівниками ТЦК.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-