Ремонт тунелю між станціями метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не вплине на їхню роботу - КМДА

Ремонт тунелю між станціями метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не вплине на їхню роботу - КМДА

Укрінформ
Жодних змін у роботі станцій метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не заплановано, плановий капремонт ділянки тунелю між ними виконуватимуть без зупинки руху поїздів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації з посиланням на КП «Київський метрополітен», передає Укрінформ.

«КП «Київський метрополітен» наголошує, що наразі жодних змін у роботі станцій метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не заплановано. Відповідно до тендера з розробки проєктної документації, що відбувся в листопаді 2023 року, опрацьовується робочий проєкт планового капітального ремонту між цими станціями без зупинки руху поїздів», – йдеться в повідомленні.

У КМДА додали, що остаточні проєктні рішення будуть визначені після проходження державної експертизи.

Станції «синьої» лінії метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» були введені в експлуатацію у 1980 році. Через їх фізичну зношеність виникла потреба у плановому капітальному ремонті частини ділянки тунелю між ними.

Читайте також: У Києві з 1 квітня транспортна картка подорожчає до ₴75

У метрополітені підкреслили, що на сьогодні всі станції та перегінні тунелі київського метро, зокрема станційні комплекси «Поштова площа», «Тараса Шевченка» та «Почайна», працюють у звичайному режимі як для пасажирських перевезень, так і для цілодобового укриття населення під час повітряної тривоги.

Комунальне підприємство завчасно інформуватиме пасажирів про початок капітальних ремонтів та інших робіт, що можуть вплинути на режим роботи метрополітену, і закликає не маніпулювати на темі роботи підземки та довіряти офіційним джерелам інформації.

Читайте також: Аудитори наполягають на правильності висновків ревізії у київському метрополітені

Як повідомляв Укрінформ, ділянка тунелів між станціями метро «Почайна» та «Тараса Шевченка» потребує планового ремонту, який виконають улітку 2024 року.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-