Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові

Посилення ППО й боротьба з носіями КАБів: Зеленський провів нараду у Харкові

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду в Харкові, де обговорили посилення протиповітряної оборони та способи боротьби з носіями керованих авіабомб.

Про це повідомляє пресслужбаОфісу Президента, передає Укрінформ.

"Організація нової схеми захисту Харкова з повітря – одне з найнагальніших питань зараз. До неї планують залучити додаткові засоби ППО. Таку можливість глава держави обговорив із командувачем Повітряних сил ЗСУ Миколою Олещуком", – йдеться у повідомленні.

Крім того, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, міністр енергетики Герман Галущенко та голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький доповіли Президентові про наслідки російських обстрілів для енергетичних потужностей та нинішню ситуацію з електропостачанням.

Учасники наради узгодили плани, як відновлювати енерговиробництво та будувати капітальні захисні споруди.

На нараді також розглянули найактуальніші для регіону соціальні питання. Начальник Харківської ОВА та міністр освіти Оксен Лісовий обговорили організацію офлайн-занять у деяких районах Харкова у новому навчальному році. Зазначається, що кошти на будівництво шкільних укриттів та закупівлю шкільного транспорту закладені в державному бюджеті.

Читайте також: «Харків має отримати легші графіки»: Зеленський розповів про ситуацію з електрикою у регіоні

Як повідомляв Укрінформ, Президент під час робочої поїздки до Харківської області ознайомився з процесом зведення оборонних споруд та укріплень поблизу кордону з Росією.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-