На Херсонщині відкрили дитячі простори в укриттях у Чорнобаївці та Миролюбівці

На Херсонщині відкрили дитячі простори в укриттях у Чорнобаївці та Миролюбівці

Відео
Укрінформ
На деокупованій Херсонщині відкрили дитячі простори у сховищах у Чорнобаївці та Миролюбівці, загалом в області є тринадцять таких дитячих куточків, вони з'явилися завдяки проєкту «Дитинству бути».

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Постійні сигнали повітряної тривоги та нищівні російські обстріли. Через російську агресію на Херсонщині малеча вимушена зростати у таких складних умовах. Тому сидіти годинами в укриттях – це, на жаль, уже звична справа для мешканців області. Звичайно, найскладніше у цей час малечі»,- написав Прокудін.

За його словами, в області продовжують облаштовувати дитячі куточки у сховищах, аби діти могли у безпеці з користю провести час. Він повідомив, що відтепер такі дитячі простори є у Чорнобаївці та Миролюбівці.

Читайте також: У Харкові завершили будівництво першої підземної школи

Як розповів начальник ОВА, передусім все облаштовано так, аби малеча не нудьгувала, перебуваючи в укритті. Для цього тут є зручні меблі, книги та різні іграшки. Цікаві заняття знайдуться як для молодших, так і для старших дітей.

«Загалом в області є тринадцять таких дитячих куточків. Їх поява стала можлива завдяки проєкту «Дитинству бути», що реалізуємо спільно з фондом «Єдність жінок», - написав Прокудін.

Він висловив вдячність організації, а також всім, хто долучався до зборів, аби допомогти дітлахам з Херсонщини.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованій Херсонщині у наступному навчальному році планують відновити освітній процес у 15 закладах, в яких діти могли б навчатися принаймні у змішаному форматі.

Фото: most.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-