У Харкові відкрили два Центри рекрутингу Сил оборони

У Харкові відкрили два Центри рекрутингу Сил оборони

Фото
Укрінформ
У Харкові 2 квітня розпочали роботу два Центри рекрутингу української армії, сумарно їх вже сім по країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

У Харкові відкрилися два рекрутингових центри Сил оборони / Фото: Міністерство оборони України

«Мета такого центру — осучаснити нашу армію, зробити її ближчою до реальних потреб. Це можливість застосувати цивільні навички людей, які вони опанували чи набули під час цивільного життя, цивільної роботи – перед тим, як поповнити лави української армії. Людина, яка сюди прийде, матиме можливість оглянути увесь банк професій, які сьогодні існують у тих бригадах, де відкритий рекрутинг», – зазначив заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха.

У щойно відкритих рекрутингових центрах доступна робота у підрозділах, розташованих в Харкові та регіоні, зокрема в 302 зенітному ракетному Харківському полку, четвертому прикордонному загоні, а також бригадах та підрозділах Національної гвардії.

Крім того, цивільні рекрутери мають доступ до загальноукраїнської бази вакансій, яка налічує тисячі можливостей.

Агітувати записуватися до лав Сил оборони на відкриття рекрутингового центру в Харкові приїхали також бойові офіцери військових формувань, які нині захищають Україну.

«10 років ми воюємо. Захищаємо наш суверенітет, захищаємо Харківщину. Бригада зіграла ключову роль у захисті Харкова та контрнаступі українських військ у Харківській області. Зараз виконуємо завдання на бахмутському напрямку і досить успішно», – зазначив заступник командира 92-ї ОШБ імені кошового отамана Івана Сірка, полковник Віталій Онацький.

Також він запросив харківʼян та жителів області приходити і поповнювати лави бригади.

«Коли ми говоримо про рекрутинг, ми, перш за все, говоримо про можливість кожному прийти і дізнатися, які є вакансії, які є частини і як себе можна знайти. Завдання центрів – щоб людина зрозуміла, як вона може використати свій попередній досвід, свою освіту, свої навички – в армії. Ми продовжуємо створювати загальноукраїнську мережу центрів рекрутингу», – зауважив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Читайте також: У Запоріжжі відкрився рекрутинговий центр

Він також зазначив, що нині до Сил оборони активно долучаються не лише чоловіки.

«Зараз не існує жодних обмежень на жодну посаду для жінок. Тому закликаємо жінок приходити та цікавитися. Нині армія – це найбільший роботодавець держави з достойними зарплатами і достойним забезпеченням. Тут багато посад, де можна себе знайти», – підсумував Бежевець.

Читайте також: У Дніпрі відкрився перший рекрутинговий центр

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня за ініціативи Міністерства оборони, Генштабу ЗСУ та за підтримки Полтавської ОВА в Полтаві відкрився Центр рекрутингу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-