У Торецьку тимчасово призупинили роботу відділення Ощадбанку

У Торецьку тимчасово призупинили роботу відділення Ощадбанку

Ексклюзив
Укрінформ
У Торецьку на Донеччині через небезпеку, пов’язану з посиленими ворожими обстрілами міста, тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку.

Про це кореспонденту Укрінформу телефоном повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

«Ми іноді припиняємо роботу деяких відділень банку у зв'язку з небезпекою. Наприклад, сьогодні у нас призупинена тимчасово робота нашого відділення у місті Торецьк. Поки призупинена на місяць, на квітень», - сказала Прасол.

При цьому вона зазначила, що якщо за квітень безпекова ситуація покращиться, то все буде поновлено, та відділення запрацює знову.

Керівниця обласної філії Ощадбанку констатувала, що наразі в Донецькій області разом з відділенням у Торецьку знаходяться 34 стаціонарних відділення Ощадбанку, які надають свої послуги клієнтам.

Читайте також: На Донеччині у громадах уздовж лінії фронту залишаються 3144 дитини

Вона пояснила, що серед 34-х стаціонарних відділень Ощадбанку є два відділення - одне у Святогірську, друге - в селище Богатир, які нічим не відрізняються від стаціонарних, але їх офіційна документальна назва - «мобільні приміщення». Вони так називаються, бо були «відкриті швидко, без купи документів через Національний банк».

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Але наразі на території регіону залишаються 470-480 тисяч місцевих мешканців.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-