Зеленський - про удар по Харкову: Постраждали щонайменше 19 людей, один загиблий

Зеленський - про удар по Харкову: Постраждали щонайменше 19 людей, один загиблий

Відео
Укрінформ
Щонайменше 19 людей постраждали внаслідок російського авіаудару по Харкову, серед них діти. Відомо про одного загиблого.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Фейсбуці.

«Харків. Російський терор проти міста набуває особливої підлості. Намагання загнати понад мільйон людей у блекаут, постійні удари ракет і «Шахедів». Тепер – авіабомби. Просто по звичайній вулиці, по будинках, школі, звичайній цивільній інфраструктурі. На цей час відомо про одного загиблого. Мої співчуття рідним та близьким», - зазначив Зеленський.

За його словами, щонайменше 19 людей постраждали, серед них діти. Зокрема, дівчинка 2022 року народження, хлопчик 2023 року народження.

Відео: Володимир Зеленський

«Усім постраждалим надається необхідна допомога. Всі служби працюють на місці влучання, і я вдячний усім, хто день за днем рятує для Харкова нормальне життя», - підкреслив Президент.

Читайте також: По Харкову вперше з 2022 року вдарили авіабомбами

Він наголосив, що «зміцнення української ППО, прискорення надання Україні F-16 – це життєво важливі завдання». «Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень – чому «петріоти», яких у світі достатньо, досі не закривають небо Харкова та інших наших міст і громад, які страждають від російських терористів. Щодня працюємо заради того, щоб дати більше захисту життя наших людей, нашої України», - зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, близько 16 години в Харкові пролунали вибухи - росіяни завдали удару по Шевченківському району. Пошкоджені житлові будинки, Інститут невідкладної хірургії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-