Кількість постраждалих від ракетного удару в Одесі зросла до дев’яти, пошкоджений Палац спорту

Кількість постраждалих від ракетного удару в Одесі зросла до дев’яти, пошкоджений Палац спорту

Фото
Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по рекреаційній зоні Одеси ввечері 25 березня до лікарів за меддопомогою звернулися щонайменше дев’ятеро людей. Пошкоджені навколишні будинки та інфраструктурний об’єкт.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Ракети вдарили просто в місто, в рекреаційну зону, постраждали люди, щонайменше дев’ятеро звернулися за медичною допомогою. У когось реакція на стрес, у когось поранення від уламків скла. Скла летіло дуже багато. Ударна хвиля зачепила навколишні будинки», - сказала Гуменюк.

Вона підкреслила, що удар був спрямований по рекреаційній зоні і ворог знову застосував тактику подвійного удару: спочатку вдарила одна ракета, а через декілька хвилин, з урахуванням прибуття оперативних служб, наступна ракета.

«Таку тактику ворог обирає у відповідь на те, що немає переваг вздовж лінії бойового зіткнення», -додала Гуменюк.

Наслідки ракетного удару РФ по Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Як передає кореспондент Укрінформу з місця події, внаслідок атаки пошкоджень зазнав Палац спорту та прилеглі багатоповерхівки. Зокрема, постраждала льодова арена, де займалися одеські спортсмени. Під час удару в Палаці спорту проходило тренування дитячої групи з фігурного катання.

Читайте також: В Одесі та Одеському районі вже працює половина електротранспорту

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, 25 березня, російські війська завдали подвійного удару балістичними ракетами по Одесі. Раніше було відомо про чотирьох поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-