В Одесі та Одеському районі вже працює половина електротранспорту

В Одесі та Одеському районі вже працює половина електротранспорту

Укрінформ
Енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі та впровадити для абонентів Одеси та Одеського району графіки, замість екстрених відключень. На маршрути виведено 50% рухомого складу міського електротранспорту.

Про це у повідомляє ДТЕК Одеські електромережі у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В Одесі та Одеському районі області діють графіки стабілізаційних відключень. На лінії виведено 50% рухомого складу міського електротранспорту», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість годин зі світлом залежить від обʼєму енергоспоживання, тож у ДТЕК закликають підприємців обмежити освітлення вивісок, фасадів та реклами, до побутових клієнтів - не використовувати енергоємні прилади одночасно, а користуватися ними по черзі, особливо в пікові ранкові та вечірні години навантаження.

Читайте також: В Одесі відновили подачу води, світло вмикають на 2-3 години

Ремонтні роботи на енергообладнанні тривають.

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 24 березня Одесу атакували кілька груп ударних безпілотників з акваторії Чорного моря. Внаслідок пошкоджень енергетичної інфраструктури частина Одеси була знеструмлена. Через дронову атаку відключалися вітрова електростанція та місцева ТЕЦ. Протягом 25 березня електропостачання одеситам вмикалося на 2-3 години. Електротранспорт в місті не працював.

Фото: Одеська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-