У семи областях України енергетики відновлюють пошкоджене через обстріли обладнання

У семи областях України енергетики відновлюють пошкоджене через обстріли обладнання

Укрінформ
Енергетики працюють над відновленням електропостачання у семи областях України, де сталися часткові відключення електроенергії внаслідок російських обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики України.

У Сумській області через бойові дії були відключені 777 споживачів у 9 населених пунктах. Внаслідок нещодавніх обстрілів Охтирського району є знеструмлені споживачі, кількість уточнюється. Всього через бойові дії в області залишаються відключеними 8,2 тис. споживачів у 88 населених пунктах.

Через масований артилерійський обстріл одного з населених пунктів у Охтирському районі відключені від газопостачання 132 споживачі.

Читайте також: Цьогоріч Україна покриє споживання газу власним видобутком - Галущенко

У Харківській області через бойові дії відключалися 7852 споживачі, усі заживлені. Загалом через ворожі обстріли в області залишаються без світла 17,5 тис. абонентів.

У Дніпропетровській області через бойові дії відключена підстанція 35/6 кВ. Знеструмлень споживачів немає.

У Донецькій області внаслідок обстрілів вимикалися 6935 споживачів у 17 населених пунктах. Відновлено електропостачання 5620 абонентам. На ранок залишаються знеструмленими 43,8 тис. споживачів у 77 населених пунктах.

У Запорізькій області з технологічних причин вимикалися 4419 споживачів електроенергії у 13 населених пунктах. Станом на ранок всі заживлені. Всього в Запорізькій області через бойові дії залишаються без напруги 3730 абонентів у 50 населених пунктах.

У Київській області в одному з населених пунктів у Вишгородському районі під час виконання земляних робіт був пошкоджений підземний газопровід. Від газопостачання відключені 60 споживачів приватного сектору, 19 споживачів у багатоквартирних будинках та лікарня.

У Львівській області в одному з населених пунктів Золочівського району плугом трактора в полі пошкоджено газопровід середнього тиску. Без газопостачання залишилися 220 абонентів.

У населеному пункті Стрийського району з технологічних причин припинена подача газу до 217 житлових будинків.

Через відключення у мережі 10 кВ у Одеській області знеструмлювалися 818 споживачів. Усі заживлені.

У Херсоні через бойові дії залишаються без напруги 3010 точок обліку, по Херсонській області – понад 25,8 тис. споживачів у 45 населених пунктах.

У Чернігівській області залишаються знеструмленими 23 населені пункти, загалом 1,4 тис. споживачів.

Читайте також: Синхронізація української енергосистеми з європейською посилила обидві сторони - Галущенко

Як повідомляв Укрінформ, у Києві через технічні порушення в мережах знеструмлювалися 58 тисяч споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-