На Прикарпатті суд оштрафував і попередив батьків через влаштований їхніми дітьми булінг у школі

На Прикарпатті суд оштрафував і попередив батьків через влаштований їхніми дітьми булінг у школі

Укрінформ
На Прикарпатті суд визнав винними у неналежному виконанні батьківських обов’язків батьків трьох підлітків, які у школі знущалися над молодшим учнем.

Про це повідомляє видання Zaxid.net з посиланням на постанову Калуського міськрайонного суду, передає Укрінформ.

«Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області розглянув справи щодо неналежного виконання батьківських обов’язків батьками чотирьох семикласників, які знущались із школяра», - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, випадок трапився 26 січня у приміщенні Бондарівського ліцею. До поліції звернулась матір шестикласника.

«…під час перерви четверо семикласників знущались із на рік молодшого учня: били, плювали на нього, погрожували і змушували зняти штани разом із білизною, знімаючи це на відео, яке згодом опублікували у групі в Viber задля насмішки», - зазначає видання.

Читайте також: Булінг сина військового у ліцеї Франківська: представників ОДА пропонують включити до комісії

Зазначається, що батька одного з нападників, який опублікував відео, суд визнав винним у неналежному виконанні батьківських обов’язків і покарав штрафом у 1700 грн. Також, суд визнав винними у адмінправопорушенні батьків ще двох підлітків, обмежившись усним зауваженням. Щодо матері ще одного хлопця суд закрив справу через відсутність складу правопорушення, оскільки на відео не було зафіксовано, як її син вимагав, щоб шестикласник зняв штани.

Як повідомляло агентство, всі школи Франківська перевірять на булінг після випадку з учнем, який збирав гроші для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-