В Одесі встановлюють перші мобільні укриття

В Одесі встановлюють перші мобільні укриття

Фото
Укрінформ
В Одесі 7 березня на кінцевій зупинці трамвая №5 в Аркадії встановили перше мобільне укриття для тимчасового перебування під час повітряної тривоги.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, споруда має площу 10 кв. м, у ній можуть одночасно перебувати 15 людей.

Укриття виготовлене за підтримки українського Червоного Хреста.

«Сьогодні по місту ми встановлюємо п’ять укриттів. Був запит від міськради щодо надання таких укриттів. Такі укриття – невеликі, але вони досить надійні та захищають від вибухових хвиль та від уламкових поранень унаслідок вибуху снарядів», – розповів представник Червоного Хреста Антон Муравенко.

В Одесі встановлюють перші мобільні укриття / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Найближчим часом в Одесі буде встановлено ще чотири мобільні укриття. Сховища з’являться на кінцевих зупинках міського транспорту на вул. Академіка Корольова/вул. Архітекторська (кінцева зупинка тролейбусних маршрутів №№ 7, 12 та автобусного маршруту № 148), на Куліковому полі (кінцева трамвайного маршруту № 17 та автобусного маршруту № 190), на вул. Паустовського (кінцева зупинка автобусних маршрутів №№ 190, 240, 242) та на вул. Хімічній (кінцева зупинка тролейбусу № 8).

Читайте також: Загарбники зранку атакували Одещину ракетою Х-31П

Як повідомляв Укрінформ, у херсонському мікрорайоні «Острів», який постійно зазнає обстрілів, облаштували перше укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-