На Прикарпатті оголосили творчий конкурс для школярів, які писатимуть про подвиги захисників

На Прикарпатті оголосили творчий конкурс для школярів, які писатимуть про подвиги захисників

Укрінформ
Івано-Франківська ОДА оголосила творчий конкурс «Серцем єдиним, ми - Україна» з метою посилення національно-патріотичного виховання.

Про це на пресконференції повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми запускаємо проєкт, який має завершитись до 1 червня. Це – обласний конкурс «Серцем єдиним, ми - Україна». Мета конкурсу – посилення національно-патріотичного виховання, підтримка талановитих та обдарованих дітей і сприяння їх психоемоційному розвантаженню», - повідомила Онищук.

За її словами, до конкурсу запрошують учнів 9-11 класів, які навчаються на Прикарпатті.

«В кожному селі, у наших тергромадах, родинах є близькі та друзі наших захисників та захисниць. Творчий конкурс буде присвячений тим моментам, що діти будуть описувати подвиги наших героїчних захисників, або тих героїв, які віддали життя за Україну», - зазначила голова Івано-Франківської ОДА.

Кращі твори про захисників та захисниць будуть опубліковані. Також вони увійдуть у збірку про Героїв нашого часу, яку планують видати.

Читайте також: В Україні оголосили конкурс архітектурних проєктів для відбудови шкіл

Окрім творчого конкурсу шкільні команди зможуть себе проявити у хореографії та у вокальному мистецтві. До складу журі конкурсу запросять військових, митців та педагогів.

Конкурс проведуть у три етапи - на рівні громад, районів та області. Заключний етап завершиться галаконцертом в Івано-Франківській обласній філармонії. На переможців очікують цінні призи та відпочинок за кордоном.

Проєкт «Серцем єдиним, ми - Україна» фінансують небайдужі доброчинці.

Як повідомляло агентство, в Україні оголосили літературно-мистецький конкурс для молоді «Роду криниця віща».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-