У Житомирі повідомили підозру опікунам, які довели власну онуку до самогубства

У Житомирі повідомили підозру опікунам, які довели власну онуку до самогубства

Укрінформ
У Житомирі літньому подружжю повідомили про підозру в доведенні до самогубства неповнолітньої онуки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

«За даними слідства, до самогубства неповнолітньої призвело систематичне приниження, зневажливе ставлення, незабезпечення сезонним одягом та ліками, заборона користуватися будь-якими побутовими приладами тощо. Соціальні виплати, які (дід та баба - ред.) отримували на онуку, здебільшого використовували на власні потреби. Через постійні докори, обмеження та заборони в сім’ї систематично відбувалися сварки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дитина тривалий час перебувала в обстановці, яка негативно позначалася на її емоційному стані. Після чергового конфлікту дівчина залишила передсмертну записку та вистрибнула з вікна п’ятого поверху.

Читайте також: Поліція оголосила підозру трьом колаборантам з Харківщини, які катували підлітка

За процесуального керівництва ювенального прокурора Житомирської окружної прокуратури літньому подружжю повідомлено про підозру в доведенні до самогубства рідної внучки, про яку воно б мало піклуватися (ч. 3 ст. 120 Кримінального кодексу).

Як повідомлялося, на Житомирщині чоловіка підозрюють у неодноразовому зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки, якою опікувалася бабуся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-