У маріупольських школах загарбники насаджують культ Путіна

У маріупольських школах загарбники насаджують культ Путіна

Укрінформ
У маріупольських школах перед виборами президента РФ окупанти насаджують культ Путіна: проводять агітаційні уроки, під час яких розповідають дітям про диктатора, якого називають «лідером».

Про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада, передає Укрінформ.

«У маріупольських школах насаджують культ Путіна! В окупації навчальні заклади перетворилися на центри насаджування ідеології рашизму. Дітям проводять агітаційні уроки, де розповідають про диктатора РФ Путіна. Його тепер називають лідером. Все це перед виборами в РФ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у відкритій окупантами «Невській» школі провели класні години на тему «Діти в житті Володимира Путіна: прояви турботи і уваги». Учням розповіли про дитинство «лідера» та ініціативи для дітей, які започаткував російський диктатор. Щоправда, при цьому не повідомляють, що саме за його наказом 16 березня 2022 року росіяни скинули авіабомби на маріупольський драмтеатр, перед котрим великими літерами був напис «Діти».

А у Мангушській школі №1 провели класну годину на тему – «Росія обирає президента - сім'я, обирай надію і процвітання».

Читайте також: Загарбники розпочинають у Бердянську підготовку до «виборів президента» - МВА

Зазначається, що окупанти намагаються насадити дітям справжній культ особистості за сталінськими зразками, цинічно замовчуючи усі злочини російського диктатора та його накази про бомбардування та блокаду Маріуполя, внаслідок чого загинули десятки тисяч мирних людей, серед них - діти.

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто було майже на 90% зруйноване внаслідок обстрілів.

Фото: Маріупольська міська рада, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-