Загарбники розпочинають у Бердянську підготовку до «виборів президента» - МВА

Загарбники розпочинають у Бердянську підготовку до «виборів президента» - МВА

Укрінформ
У тимчасово окупованому Бердянську загарбники розпочали підготовку до проведення "виборів президента РФ", при цьому намагаючись максимально спростити правила "голосування".

Про це в Телеграмі повідомила начальник Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передає Укрінформ.

“Пропагандисти вже заявили, що вже з 29 січня в регіоні відкриють 19 пунктів подачі заяв, аби «проголосувати» могли навіть ті, хто має прописку в іншій області. Крім того, до пародії на волевиявлення допустять навіть тих, хто не встиг отримати паспорт РФ”, - написала вона.

За словами Галіціної, щоб створити ілюзію "підтримки" Путіна, з 17 лютого окупанти запланували побудинковий обхід «виборців», під час якого бердянцям розповідатимуть, як і де треба буде голосувати.

"А для того, щоб на виборчих дільницях, де можливі теракти, було менше скупчення людей, пропагандисти "попіклувалися" про дострокове голосування. Контролювати всі ці процеси обіцяють «міжнародні спостерігачі», - наголосила Галіціна.

«Офіційно» псевдовибори пройдуть 15, 16, 17 березня.

Читайте також: В окупованому Бердянську без тепла залишились пів сотні багатоповерхівок

Галіціна закликала жителів ТОТ бути обережними, по змозі ігнорувати пропагандистські заходи та уникати участі "у цьому цирку".

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях загарбники телефонують місцевому населенню та проводять «опитування» щодо участі у виборах президента РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-