Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще 31 жителя, серед них четверо дітей

Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще 31 жителя, серед них четверо дітей

Укрінформ
З деокупованих територій Херсонщини евакуювали ще 31 жителя, серед них четверо - діти.

Про це у Телеграмі повідомляє Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 31 жителя, з них – 4 дитини. Поїздом виїхали 13 жителів, автотранспортом – 18», - зазначають в Херсонській ОВА.

Окрім того, тут зауважили, що станом на 13 січня на деокупованій Херсонщині сапери обстежили понад 175 300 га територій, з них більше 150 тис. га – землі сільськогосподарського призначення.

«На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 139 тис. вибухонебезпечних предметів», - додають у Херсонській ОДА.

Зазначається, що також працювали 7 бригад над відновленням електропостачання. Роботи виконували на лініях, що живлять Малу Шестірню, Новомиколаївку, Максима Горького, Велику Олександрівку, Костирку, Херсон та Білозерку.

Читайте також: З Куп'янського напрямку щотижня евакуюють до 150 людей - Синєгубов

«Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 15 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 18 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 67 вікон», - додали у Херсонській ОВА.

Читайте також: Із Донеччини евакуювали ще 20 дітей, п'ятьох цивільних вивезли з Авдіївки

Як повідомляло агентство, Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні та інфраструктурні об’єкти. Українські військові боронять Херсонщину.

Фото ілюстративне: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-