Із Донеччини евакуювали ще 11 дітей

Із Донеччини евакуювали ще 11 дітей

Фото
Укрінформ
У Донецькій області за минулу добу, 11 січня, вдалося евакуювати ще 11 дітей та 20 маломобільних осіб із прифронтових населених пунктів.

Про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

Зазначається, що евакуаційний процес набирає обертів, адже ситуація в Донецькій області стає все небезпечнішою. Рятувальники допомагають тим, хто погоджується на евакуацію.

«Протягом минулої доби співробітники Служби порятунку надали допомогу під час евакуації в Покровському та Бахмутському районі 130 особам, з них 11 дітей та 20 маломобільних осіб», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також рятувальники за минулу добу спільно з поліцейськими евакуювали чотирьох мешканців міста Авдіївка.

Читайте також: Із Донеччини евакуювали ще 20 дітей, п'ятьох цивільних вивезли з Авдіївки

Як повідомлялося, у Донецькій області російські загарбники у грудні 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому було вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення до безпечніших територій.

За даними на кінець грудня 2023 року, на території Донецької області залишалися 525 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в безпечні регіони з Донецької області було евакуйовано 1,354 млн людей.

Фото: ДСНС у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-