На Львівщині у ДТП загинула жінка, серед п'яти травмованих - дитина

На Львівщині у ДТП загинула жінка, серед п'яти травмованих - дитина

Фото
Укрінформ
У Львівській області у ДТП загинула молода жінка і травмувалися п'ятеро людей, зокрема малолітня дитина.

Про це повідомляє обласна поліція у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Внаслідок автозіткнення одна людина загинула. Ще п’ятеро, серед яких 13-річний хлопчик, доправлені в реанімацію", - поінформували у поліції.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня пізно ввечері на дорозі Київ-Чоп неподалік села Пасіки-Зубрицькі Львівського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Skoda Fabia, 30-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем тієї ж моделі, яким керувала 21-річна мешканка Львівського району.

Від травм водійка автомобіля загинула на місці, а її пасажири, 22-річна львів’янка та двоє жителів району – 23-річний чоловік і 42-річна жінка – з тілесними ушкодженнями були доправлені в реанімацію.

Водій іншого автомобіля та його пасажир, 13-річний житель Львівського району, також зазнали тілесних ушкоджень і були доправлені в реанімацію.

Водій, який скоїв смертельну ДТП, затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: У Львові водій приміської маршрутки збив комунальника і залишив місце ДТП

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.

Як повідомлялось, у Львові 1 січня внаслідок зіткнення автомобіля швидкої допомоги та легковика травмовані шестеро людей.

Фото: Поліція Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-