У Львові зіштовхнулися легковик та «швидка», шестеро травмованих

У Львові зіштовхнулися легковик та «швидка», шестеро травмованих

Фото
Укрінформ
У Львові 1 січня ввечері через зіткнення карети швидкої допомоги та легковика травмовані шестеро людей. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Львівської області, передає Укрінформ.

“У Львові внаслідок зіткнення “швидкої” та легковика травмовані шестеро людей – правоохоронці встановлюють обставини події”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 1 січня, близько 17:30, на вулиці Кульпарківській у Львові.

За даними правоохоронців, сталося зіткнення карети швидкої допомоги марки “Citroen Jumper”, яка рухалась із увімкненими проблисковими маячками синього кольору, під керуванням 60-річного жителя Дрогобича, та автомобіля "Skoda Осtavia", за кермом якого була 28-річна львів’янка.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водії обох транспортних засобів, лікар “швидкої” – 51-річна жителька Дрогобича, фельдшер карети швидкої допомоги – 48-річний житель одного із сіл Дрогобицького району, пацієнтка – 84-річна жителька Дрогобича та пасажир “швидкої” – 50-річний житель Дрогобича.

Всі травмовані були доставлені в лікарню.

Читайте також: У Марганці на залізничному мосту сталася ДТП: зайнявся газогін, пошкоджені ЛЕП

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня в селищі Нехвороща на Полтавщині легковик з'їхав у кювет і врізався в дерево, внаслідок чого загинув його водій та пасажир.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-