У Маріуполі росіяни вже формують списки призовників

У Маріуполі росіяни вже формують списки призовників

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі почали формувати справи призовника і ставити на військовий облік українських дітей 2007 року народження.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

“Під російський призов наступного року планують загребти українських дітей 2007 року народження. Вже за дорученням окупантів по Маріуполю та району почали формування справ призовника та постановку на військовий облік дітей, що народились у 2007 році”, - поінформував Андрющенко.

За його словами, все це робиться для того, щоб повноцінно забезпечити призов та наповнити штурмово-м'ясні батальйони наступного року.

“Батьки - дивіться на ці оригінали документів. Ви самі зараз будете виписувати своїм дітям повістку, заповнюючи анкети для справи призовника. Поки не пізно. Тікайте. Інакше ... подивіться цифри українського Генштабу. Не дайте туди потрапити вашому сину”, - наголосив радник мера.

Читайте також: Росіяни завезли в окупований Мелітополь цілий батальйон пропагандистів - мер

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі та навколишніх селищах “рієлтори” з Росії продають будинки місцевих жителів, які виїхали з початком повномасштабної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-