Чи голосуватимуть за Путіна: у Маріуполі загарбники проводять «анонімне» телефонне опитування

Чи голосуватимуть за Путіна: у Маріуполі загарбники проводять «анонімне» телефонне опитування

Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі загарбники проводять телефонне опитування, чи голосуватимуть люди за Путіна. 

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«В Маріуполі почалось «анонімне» телефонне опитування. Дзвонять та питають, чи все подобається в управлінні Путіним, чи будуть голосувати за Путіна та чи достатньо робить Пушилін (Деніс Пушилін – ватажок терористичної «ДНР» - ред.)», - написав Андрющенко.

Він додав, що у жителів Маріуполя по телефону питають також всі особисті данні.

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, лікарні, школи, дитсадки тощо.

Загарбники знищують у місті пошкоджені ними будинки, щоб приховати сліди своїх злочинів.

Медична система загарбаного росіянами Маріуполя практично не працює, бракує лікарів у медичних закладах, немає необхідного обладнання.

У місті частина житлових будинків та навчальних закладів досі без тепла, а окупаційна «влада» Маріуполя примушує жителів сплачувати за ненадані комунальні послуги - за опалення і електроенергію.

Читайте також: В окупованому Маріуполі масово будують житло лише для приїжджих з РФ - Андрющенко

У місті продовжується примусова паспортизація, і без російського громадянства тепер не можливо отримати пенсію, медичну та соціальну допомогу, в бюджетних підприємствах та організаціях отримати зарплату тощо.

У Маріуполі та навколишніх селах загарбники періодично проводять "зачистку" населення, шукають проукраїнськи налаштованих людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-