В Україні через негоду та бойові дії без світла - 467 населених пунктів

В Україні через негоду та бойові дії без світла - 467 населених пунктів

Укрінформ
На ранок вівторка, 5 грудня, без електропостачання залишаються 467 населених пунктів, з них 436 знеструмлені внаслідок бойових дій, решта - через негоду.

Про це повідомляє Міністерство енергетики, передає Укрінформ.

«Внаслідок несприятливих погодних умов залишається знеструмленим 31 населений пункт на Львівщині. Також через бойові дії та низку технологічних порушень без світла 436 населених пунктів. Обмеження електропостачання не застосовується в жодній з областей. Застосування планових відключень побутових споживачів не передбачається», - йдеться у повідомленні.

У Міненерго поінформували, що у Харківській області енергетики заживили 103 абоненти, які залишалися без світла через бойові дії. Нині здійснюється огляд мереж у двох громадах області, пошкоджених унаслідок нових обстрілів. Залишаються без електропостачання 69 населених пунктів (16,4 тисячі абонентів).

На Донеччині заживлено 18 населених пунктів (9,7 тисячі споживачів), знеструмлених через бойові дії.

У Запорізькій області заживлено 1 населений пункт - 1,9 тисячі точок обліку, які знеструмлювалися через технічні причини. Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 67 населених пунктів (понад 26 тисяч споживачів).

Читайте також: В Україні через негоду та обстріли знеструмлені 565 населених пунктів

На Сумщині внаслідок бойових дій на 10 годину знеструмлено 54 населені пункти – це 2,2 тисячі точок обліку.

У Херсоні енергетики заживили 355 клієнтів, знеструмлених через бойові дії. Водночас, через обстріли знеструмлено 655 споживачів. Всього в місті без світла залишаються майже 5 тисяч абонентів. В області знеструмлено 46 населених пунктів (понад 26 тисяч точок обліку).

У Чернігівській області внаслідок бойових дій без енергопостачання 21 населений пункт (1,5 тисячі точок обліку).

Читайте також: Укренерго відновило роботу одної із високовольтних ліній ЗАЕС

Як повідомлялося, станом на ранок 4 грудня в Україні через негоду було знеструмлено 145 населених пунктів; ще 420 населених пунктів знеструмлені через бойові дії і технологічні порушення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-