У Харкові внаслідок атаки дронами частково зруйнований заклад освіти

У Харкові внаслідок атаки дронами частково зруйнований заклад освіти

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок атаки дронами вночі 3 листопада пошкоджено житлові будинки, автівки та заклад освіти, на місцях ударів правоохоронці вилучили уламки безпілотників «Герань-2».

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«В Основʼянському районі зафіксовано влучання трьох безпілотників. Пошкоджень зазнали гаражі, житлові будинки та автомобілі. Також частково зруйновано заклад освіти. Постраждали 8 людей: у всіх гостра реакція на стрес. Серед них є двоє дітей: 10-річний хлопчик та дівчинка 2,5 років. Всі отримали допомогу на місці», – йдеться у дописі.

За даними відомства, у Шевченківському районі внаслідок влучання одного безпілотника пошкоджено приватні домоволодіння, гаражі та автівки містян.

Крім того, у передмісті Харкова, в селищі Коротич, унаслідок ворожого удару відбулося займання двох нежитлових будівель. Попередньо обстріл було здійснено пʼятьма БПЛА.

Читайте також: Удар по терміналу «Нової пошти»: у харківській лікарні помер ще один поранений

Під час проведення всіх оглядів місць подій знайдено фрагменти безпілотників «Герань-2».

Також, за даними начальника ГУ Нацполіції в Харківській області Володимира Тимошка, минулої доби росіяни обстрілювали Куп’янський район.

«По населених пунктах росіяни вдарили авіабомбами, били з «Ураганів». З артилерії та мінометів обстрілювали Вовчанський район», – зазначив Тимошко.

Читайте також: Атака дронів на Харків: до медиків звернулися восьмеро людей

Минулої доби поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань 10 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією РФ (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, вночі 3 листопада війська РФ завдали масованого удару дронами по Харкову та передмістю. До медиків звернулося 8 людей, зокрема двоє дітей. За даними ДСНС, виникло п’ять пожеж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-