Атака дронів на Харків: до медиків звернулися восьмеро людей

Атака дронів на Харків: до медиків звернулися восьмеро людей

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові внаслідок нічної атаки дронів до медиків звернулося 8 людей, зокрема двоє дітей.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Цієї ночі близько 00:45 ворог завдав по м. Харків удар попередньо 4 БпЛА-камікадзе типу "Шахед". Пошкоджено 2 гаражі, 4 легкові автомобілі та господарчу споруду. Частково зруйновано заклад освіти. Також пошкодження зазнала будівля СТО, недіючий швейний цех та житловий будинок. Сталися пожежі. До медиків звернулося 8 харків'ян з гострою реакцією на стрес, в тому числі 2 дітей. Отримали допомогу на місці. Поранень ніхто не зазнав", - зазначив Синєгубов.

За його словами, також уночі, близько 23:45 2 листопада, загарбники обстріляли с. Коротич Харківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено дві нежитлові будівлі, сталися пожежі.

Загалом протягом доби ворог обстрілював Харківський, Чугуївський та Куп'янський райони. Під ударами опинилися Вовчанськ, Гатище, Тернова, Дворічна, Синьківка та інші населені пункти, поінформував очільник ОВА.

Читайте також: У Харкові через атаку безпівлотників спалахнула масштабна пожежа

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 12 га території та знешкодили 90 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, у ніч проти п'ятниці російські війська завдали близько 10 ударів безпілотниками Shahed по Харкову та його передмістю. Зафіксовані пошкодження приватних будинків, навчального закладу та автомобілів в Основ'янському й Шевченківському районах міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-