На Харківщині 83-річного керівника туристичного гуртка підозрюють у розбещенні 11-річних школярок

На Харківщині 83-річного керівника туристичного гуртка підозрюють у розбещенні 11-річних школярок

Укрінформ
На Харківщині 83-річного керівника туристичного гуртка Шарівського ліцею підозрюють у розбещенні 11-річних школярок у 2021-2022 роках.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінок, передає Укрінформ.

“Все це відбувалося на початку навчального року 2021-2022. Тоді діти відмовилися ходити до гуртка. Але через страх та сором не назвали батькам справжні причини. Історія виплила назовні лише коли одна з дівчаток таки наважилася розповісти своїй мамі”, - зазначає Болвінов.

За його інформацією, дівчинка розповіла, що під час занять керівник гуртка гладив руками її груди та статеві органи, вона виривалася.

“Педофіл завжди робив це, коли одягав дітей у туристичне спорядження, та маскував свої збочення під допомогу. Ще дві жертви, які вже також дали свідчення, - однокласниці цієї дівчини. Вони теж ходили до туристичного гуртка і всі наполягають: він робив це умисно. Діти прибирали його руки від себе, відверто показували, що це їм неприємно. Але педофіл вчиняв таке сексуальне насильство над шестикласницями не один раз. Користувався тим, що на заняттях не було інших дорослих”, - розповідає керівник Слідчого управління.

Він також обурений тим, що колектив навчального закладу став на захист підозрюваного.

Читайте також: У Чернігові звільнили вчителя, якого батьки учнів звинувачують у педофілії

“Найстрашніше те, що колектив ліцею, керівник гуртків, вчителі стали на бік свого колеги та дають йому найкращі характеристики. Слідчі довго працювали над тим, щоби підготувати підозру цьому керівнику дитячого гуртка. Та врешті нам вдалося зібрати достатньо доказів, вже вручили повідомлення про підозру в сексуальному насильстві щодо неповнолітніх. А враховуючи те, що він робив це неодноразово та з дітьми, яким не виповнилося навіть 14 років, покарання чекає суворе”, - сказав Болвінов.

Зараз підозрюваний, за рішенням слідчого судді, під цілодобовим домашнім арештом. За інкримінованою статтею йому загрожує 15 років ув’язнення чи довічне.

Читайте також: Збоченець на Сумщині ґвалтував 12-річну падчерку та її подружку

Як повідомлялося, у Вінницькій області підозрюваного у розбещенні шестирічної дівчинки взяли під варту без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-