Збоченець на Сумщині ґвалтував 12-річну падчерку та її подружку

Збоченець на Сумщині ґвалтував 12-річну падчерку та її подружку

Укрінформ
В Охтирському районі Сумської області повідомлено про підозру 37-річному чоловікові за фактом зґвалтування падчерки та її подружки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

"Слідством встановлено, що з 2019 року чоловік проживав у цивільному шлюбі разом зі співмешканкою та її малолітніми дітьми. Користуючись безпорадним станом падчерки, якій на той момент було лише 12 років, чоловік систематично вступав з нею в статеві зносини. При цьому він погрожував, що якщо дівчинка комусь про це розповість, з нею вчинять фізичну розправу та зґвалтують двоє наркозалежних, які нібито за нею стежать", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури чоловік ґвалтував дівчинку більше трьох років, а з серпня 2022 року він ґвалтував 15-річну подружку своєї падчерки, знову ж таки, погрожуючи розправою від наркозалежних осіб.

Читайте також: У Львові суд виніс вирок педофілу - 13 років позбавлення волі

Лише декілька місяців тому про вчинення дій сексуального характеру по відношенню до неповнолітніх стало відомо дорослим, які й поінформували правоохоронців.

За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду 28 червня 2023 року підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Читайте також: На Одещині затримали чоловіка, який намагався заколоти дитину ножицями та виделкою

Як повідомляв Укрінформ, у Черкасах судитимуть неповнолітнього місцевого жителя, який три місяці ґвалтував 12-річну дівчинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-