На Чернігівщині потонув вихованець навчально-реабілітаційного центру - йде розслідування

На Чернігівщині потонув вихованець навчально-реабілітаційного центру - йде розслідування

Фото
Укрінформ
У Чернігівській області поліція розслідує обставини загибелі 11-річного вихованця навчально-реабілітаційного центру, тіло якого виявили у ставку на території закладу.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Чернігівської області, передає Укрінформ.

"Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлюють причини та обставини, що призвели до утоплення у водоймі 11-річного вихованця навчально-реабілітаційного центру", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці зазначають, що 4 жовтня близько 16-ї години до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території комунального закладу в ставку виявили тіло підопічного хлопчика.

Фото: Поліція Чернігівської області
Фото: Поліція Чернігівської області

Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили у водоймі дитину без ознак життя. Попередньо поліцейські встановили, що під час прогулянки на території закладу дитина впала у ставок та втопилася. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

Читайте також: На Житомирщині через спалах невідомого предмета постраждав підліток

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок» та статтею 137 Кримінального кодексу України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).

Як повідомлялося, у Львові внаслідок наїзду «швидкої допомоги» травмований 13-річний хлопчик, поліцейські встановлюють обставини події.

Перше фото: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-