У Києві відкрили перший центр рекрутингу

У Києві відкрили перший центр рекрутингу

Фото
Укрінформ
У приміщенні ЦНАП Солом’янського району Києва відкрився перший столичний центр рекрутингу української армії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми відкриваємо 18-й рекрутинговий центр. Це центр рекрутингу української армії, який створюється місцевими органами влади. Це спільна ініціатива Міноборони та місцевої влади для того, щоб українці та українки, які хочуть захищати свою країну, мали можливість обрати собі посаду, обрати підрозділ і застосувати свої навички найкращим чином і реалізувати себе в Силах оборони», - наголосила під час відкриття заступниця міністра оборони України Наталя Калмикова.

Відкриття рекрутингового центру в Києві / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Вона додала, що зазвичай рекрутингові центри розгортаються у ЦНАПах, оскільки це місце, де людям найкомфортніше отримати адміністративні послуги. За словами Калмикової, вже сотні осіб, які звернулись до рекрутингових центрів, підписали контракти з військовими частинами або проходять підготовку в навчальних центрах.

Своєю чергою голова Київської МВА Сергій Попко зауважив, що в рекрутингові центри приходять вмотивовані люди, які вкрай потрібні армії.

Читайте також: Міноборони: Із повістками для звірки облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів

«Україні потрібні вмотивовані люди, і Збройним силам теж потрібні вмотивовані люди. І це якраз місце, де вмотивована людина може себе реалізувати для захисту Батьківщини. Ви бачите, це без примусу, добровільно. В цьому місці не вручають повісток. Тому це місце, де можна визначитись з посадою і з військовою частиною, де в подальшому служити. Це дуже гарна ініціатива, ми її підтримуємо», - наголосив Попко.

Він додав, що рекрутинговий центр має бути провідником між громадянином і ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, днями черговий рекрутинговий центр відкрили на Полтавщині. Загалом в області їх налічується п'ять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-