Президент провів нараду щодо підготовки Харківщини до зими

Президент провів нараду щодо підготовки Харківщини до зими

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Харківщину провів координаційну нараду з питань підготовки регіону до опалювального сезону.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

Як зазначається, глава держави заслухав доповіді начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова про підготовку до зимового періоду.

Крім того, міністр енергетики Герман Галущенко поінформував про готовність джерел енергогенерації до роботи в умовах зими.

"Було зазначено, що станом на 3 жовтня майже 90% жителів області забезпечені електропостачанням (з урахуванням фактичної наявності людей). Лише за червень – серпень поточного року електроенергію повернули у близько 6 тис. домівок. Попри ворожі обстріли та складну безпекову ситуацію, вживаються заходи щодо повернення світла ще у близько 70 населених пунктів. Газопостачання відновлено для понад 3,2 тис. мешканців. У 155 деокупованих населених пунктах Харківщини тривають ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рівень підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до зими загалом становить 99,4%.

Читайте також: В Ізюмі завдяки модульним котельням запустять опалення у 35 багатоквартирних будинках

Голова правління ПрАТ «НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький і голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафа-Масі Найєм доповіли Президентові про заходи для захисту об’єктів критичної енергетичної інфраструктури в області.

Зеленський також заслухав інформацію від голови правління НАК «Нафтогаз України» Олексія Чернишова про забезпечення стабільності постачання газу в Харківській області у зимовий період.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у ході робочої поїздки на Харківщину заслухав доповіді командувача оперативно-тактичного угруповання "Лиман" та комбригів, поспілкувався з військовослужбовцями й вручив державні нагороди.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-